Wankel Transz Fuvarozás Szállítmányozási Szeged

Cégtörténet

Cégünk, a Wankel Kft. 1990-ben kezdte meg működését Szegeden.

Tevékenységünk immár huszonhét éves múltra tekint vissza.Használt gépjármű-kereskedelmünket a piac igényeit figyelembe véve indítottunk el, a Kossuth Lajos sugárúti telephelyünkön.

Vállalkozásunk színvonalas tevékenységét fémjelzi, hogy megalakulásunk után mindössze egy évvel, 1991 nyarán telephelyünk adhatott otthont az akkoriban egyedülállónak számító, I. Szegedi Auto Show-nak.

Az elmúlt évtized során mindenkor igyekeztünk maximálisan eleget tenni partnereink, megrendelőink elvárásainak, a legmegfelelőbb módon megoldani a nehezebb feladatokat is.
Megrendelőink részéről mindeddig biztató visszajelzéseket kaptunk.

Kereskedelmi tevékenységünket 2005 júliusában szállítmányozási szolgáltatással is bővítettük. Ma már a fuvarozás és szállítmányozás területén is megrendelőink szolgálatára állunk.

Ezt jól mutatja, hogy gépparkunk jelenleg 25 darab nyerges billencs szerelvényből áll, és még további fejlesztéseket tervezünk.
Gépjárműveink főként speciális feladatok ellátására alkalmasak: nehéz körülmények közötti szállításra , például szóródó áruk szállítására.

Szállítmányozási tevékenységünkkel ezen kívül nemcsak belföldön, hanem külföldön is rendelkezésre állunk.

2010 -től cégünk rendelkezik minden olyan veszélyes és nem veszélyes áru szállítási engedéllyel melyet kipperrel ( Billencs szerelvénnyel ) szállítani lehet. Illetve az engedélyeink az európai únió egész területére érvényesek.

Partnereinket igényeik kiszolgálásával, a kereskedelem és szolgáltatások széles körével várjuk.